Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.

Tawaran Sebut Harga

# Keterangan Tarikh Iklan
1. SEBUT HARGA BAGI PELUPUSAN ASET ALIH LEMBAGA PERINDUSTRIAN KAYU MALAYSIA
Nombor Perolehan : MTIB/SH/LUPUS/001/2021   Kod Bidang : TIADA

Maklumat Lanjut
Taklimat
Aset-aset tersebut boleh dilihat pada hari Isnin hingga Khamis di antara jam 10.00 pagi hingga 4.00 petang di lokasi/ penempatan semasa aset seperti di perenggan 1 secara janji temu. Bagi urusan janji temu untuk melihat aset-aset tersebut, Syarikat atau Individu yang berminat bolehlah menghubungi pegawai-pegawai yang berkenaan seperti di perenggan 1 pada waktu pejabat selewat lewatnya pada 30 November 2021 (Selasa) bagi penetapan tarikh dan masa melihat aset.

Wakil Syarikat atau Individu yang melihat aset-aset MESTILAH telah lengkap divaksin (fully vaccinated) berdasarkan kriteria-kriteria yang telah ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN). Di samping itu, Wakil Syarikat atau Individu yang ingin melihat aset-aset MESTILAH mematuhi segala Standard Operating Procedure (SOP) yang telah ditetapkan oleh MTIB dan pemakaian pelitup muka (facemask) sepanjang sesi melihat aset adalah diwajibkan bagi mencegah penularan wabak COVID-19. Kegagalan Syarikat atau Individu dalam mematuhi SOP tersebut akan menyebabkan Syarikat atau Individu tidak dibenarkan untuk melihat aset-aset berkenaan.

Tawaran sebut harga boleh dibuat dengan menggunakan Borang Sebut Harga Pelupusan Aset Kerajaan (KEW.PA-28) seperti di dalam Dokumen Sebut Harga yang boleh diperolehi di Portal Rasmi MTIB di www.mtib.gov.my. Tawaran hendaklah sah bagi tempoh sembilan puluh (90) hari bermula dari tarikh tutup sebut harga.

Muat Turun Lampiran

18-11-2021
hingga
31-12-2021
12:00 PM
2. SEBUT HARGA BAGI MEMBEKAL, MENGHANTAR (DALAM TEMPOH JAMINAN) PERABOT PEJABAT DI IBU PEJABAT MTIB, PUSAT BIOKOMPOSIT DAN GENTIAN (FIDEC) DAN PUSAT PEMBANGUNAN KEMAHIRAN INDUSTRI KAYU (WISDEC) UNTUK LEMBAGA PERINDSTRIAN KAYU MALAYSIA (MTIB)
Nombor Perolehan : MTIB/SH(A)/042/2021   Kod Bidang : 020101

Maklumat Lanjut
Taklimat

Jika sebut harga dihantar dengan menggunakan perkhidmatan pos berdaftar/ kurier, syarikat hendaklah memastikan dokumen tersebut selamat tiba pada alamat yang telah ditetapkan sebelum atau pada Tarikh Tutup sebut harga selewat-lewatnya pada pukul 12.00 tengah hari. Sebarang kelewatan yang timbul dalam urusan tersebut tidak akan dilayan dan MTIB tidak terikat untuk menerima sebarang tawaran yang terendah atau mana-mana tawaran yang dikemukakan.

Muat Turun Lampiran

26-11-2021
hingga
07-12-2021
12:00 PM


Terakhir dikemaskini: 18 Ogos 2020