AccessibilityChange to default colorChange to green colorChange to blue color
  Others
Last Update: 26-04-2018 [cached @18:13]
  Client Charter and PerformanceIn The News

Ucapan Hari Raya Aidilfitri daripada Ketua Pengarah MTIB

E-mail Print

*Malay Version Only*

 

Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia

 

Alhamdulillah, pertama sekali saya ingin menzahirkan rasa kesyukuran ke hadrat Allah Subhanahu Wataala  kerana dengan izin dan limpah kurnia Nya, kita dapat bersama-sama melaksanakan ibadah puasa di bulan Ramadan yang penuh berakah dan kemuliaan.

 

Saya ingin merakamkan  penghargaan terima kasih  kepada seluruh warga Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) diatas segala usaha yang telah diberikan di dalam memastikan strategi dan perancangan yang telah dirancang bagi memajukan industri perkayuan Negara selaras dengan Dasar Perindustrian Kayu Negara (NATIP). Usaha anda semua itu amatlah berharga dan semoga diberkati dan dikurniakan kebaikan. Walaupun dengan cabaran demi cabaran yang mendatang kita masih tetap berusaha menghadapinya dengan tabah demi tanggungjawab kita terhadap industri perkayuan.

 

Akhir kata marilah kita bersama-sama memohon kemaafan di atas segala kesilapan dan kekhilafan, samada yang sengaja atau tidak sengaja di atas segala perbuatan atau tutur kata yang menyakiti hati. kerana kita adalah manusia yang tidak lepas dari melakukan kesilapan dan serba kekurangan. Semoga dengan tautan hati antara kita, semua rintangan dan cabaran dapat kita hadapi bersama.

 

Dikesempatan ini saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Sepuluh jari disusun memohon maaf di atas segala kesilapan sepanjang saya menjalankan tugas sebagai Ketua Pengarah di Lembaga Perindustian Kayu Malaysia.

 

 

Sekian.

 

Dato’ Dr. Jalaludin Harun FASc

Ketua Pengarah MTIB

Polls

Do you agree that rubberwood stumps can produce innovative products?Results

Visitor Statistics

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday9935
mod_vvisit_counterYesterday12786
mod_vvisit_counterThis week72811
mod_vvisit_counterLast week150119
mod_vvisit_counterThis month436896
mod_vvisit_counterLast month468247
mod_vvisit_counterAll days29906239