AccessibilityChange to default colorChange to green colorChange to blue color
  Others
Last Update: 24-11-2017 [cached @15:03]
  Piagam Pelanggan dan Pencapaian Dalam Berita

Dasar Privasi

E-mail Cetak

Dasar Privasi Anda

Ruangan ini menerangkan dasar privasi kami yang meliputi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pelayar/pelawat/pengunjung portal.

Jika anda memilih untuk berurusan menggunakan laman portal kami atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi kerajaan yang lain untuk memberi perkhidmatan kepada anda dengan cara yang paling cekap dan berkesan. Contohnya dari segi menyelesaikan atau menangani aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi kerajaan yang lain.

Maklumat Terkumpul

Tiada maklumat pengenalan peribadi akan dikumpul semasa melayari portal kecuali maklumat yang diberikan oleh anda melalui emel.

Apa akan berlaku jika saya membuat pautan kepada laman yang lain?

Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman portal kami dan anda harus sedar bahawa laman-laman lain yang dihubungkan oleh laman ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan anda dicadangkan membaca dan memahami kenyataan privasi bagi setiap laman yang dilayari.

Undian

Adakah anda bersetuju bahan buangan (tunggul pokok getah) boleh menghasilkan produk inovasi?Keputusan

Statistik Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari ini11082
mod_vvisit_counterSemalam17709
mod_vvisit_counterMinggu ini113986
mod_vvisit_counterMinggu lepas115042
mod_vvisit_counterBulan ini414165
mod_vvisit_counterBulan lepas524734
mod_vvisit_counterKeseluruhan27433549